Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOMUTAN KANAAT ŞELALE VE KIR DÜĞÜN SALONU, KARAĞAÇ KÖYÜ’NDE HİZMETE GİRDİ

Karağaç göleti yanındaki nezih

Karağaç göleti yanındaki nezih bir alanda kurulan Komutan Kanaat Şelale ve Kır Düğün Salonu, bugün gerçekleştirilen görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Açılışa, Milli Eğitim Bakanlığı Yapı İşleri Daire Başkanı İsmail Yıldırım, Ak parti Uşak il Başkan yardımcısı Hamdi Koca Çağrı,siyasetçiler, iş insanları, avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı.Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Yapı İşleri Daire Başkanı İsmail Yıldırım, Komutan Kanaat Şelale ve Kır Düğün Salonu’nun açılışına katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek işletme sahibi Murat İyidilli’ye teşekkürlerini iletti.

Açılışa katılan davetlilere teşekkür eden Komutan Kanaat Şelale ve Kır Düğün Salonu’nun sahibi Murat İyidilli ise yeni işletmenin bölgeye katkı sağlayacağını ve misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacaklarını ifade etti.

Komutan Kanaat Şelale ve Kır Düğün Salonu, doğanın içinde, şehrin gürültüsünden uzakta huzurlu bir atmosferde düğün, nişan, ve özel etkinlikler için hizmet vermek üzere açıldı.