Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, Esnaf Ziyaretleriyle Şehre Hizmet Sözü Verdi

Uşak Belediye Başkanlığı için

Uşak Belediye Başkanlığı için İYİ Parti’den aday olan Muhammet Gür, Şeref Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Gür, esnafın ticaret hayatının sağlam temeli olduğunu vurgulayarak, şehre hizmet eden esnafın her daim yanında olacaklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında konuşan Muhammet Gür, “Şehrimize hizmet eden esnafımızın her daim yanındayız! Sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Yapacağımız çok işimiz, çözeceğimiz çok sorun var. Uşak için biz hazırız. Birlikte başaracağız…” dedi.

Gür, esnaf ziyaretleri kapsamında Şeref Caddesi’ndeki kıymetli esnafları tek tek ziyaret ederek, hem ticaret hayatlarına dair görüş alışverişinde bulundu hem de Uşak’ın genel sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Uşaklı esnaflar da Muhammet Gür’ün ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, kendisinin şehre yapacaklarına inandıklarını belirtti. İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, şehre hizmet etme sözü verirken, vatandaşlar da umutlarını ve beklentilerini dile getirdi.

Seçim sürecinin devam ettiği Uşak’ta, adaylar esnaf ziyaretleri, toplu görüşmeler ve mitinglerle halka projelerini tanıtmaya ve desteklerini almaya çalışıyor.