Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Banaz’da CHP Adayı Ethem Erdem’e Büyük Destek

Banaz’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin

Banaz’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Belediye Başkanı adayı Ethem Erdem’in tanıtım ve proje toplantısı, büyük bir katılımla gerçekleşti. Programa Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, İl Başkanı Sevinç Yazgan, il ve ilçe parti temsilcileri ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Sevinç Yazgan, Banaz Belediye Başkan Adayı Ethem Erdem’e başarılar dileyerek, AK Parti’nin Banaz Belediye Başkan Adayı Mehmet Cevizci’nin tartışmalı açıklamalarına yanıt verdi. Yazgan, “Hiç kimse Banaz halkını tehdit edemez. Banaz ilçesi Millî Mücadele’de Yunan tehditlerine boyun eğmemiş, bunlara hiç boyun eğmez. Kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım ise konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerini kazanacaklarına olan inancını dile getirerek, “35 yıl aradan sonra Uşak Belediyesi’ni tekrar alacağız. 31 Mart’ta bir Banaz’ı iki Kızılcasöğüt’ü alacağız. Biz kanacağız” dedi.

Banaz Belediye Başkan Adayı Ethem Erdem ise Banaz’ı gerçek değerine kavuşturacaklarını belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyecilik anlayışıyla bu hedefe ulaşacaklarını vurguladı. Erdem, özellikle istihdam sorununa çözüm getirerek göçün önüne geçmeyi amaçladığını ifade etti.

Ethem Erdem, “Banaz yönetilmemektedir. Banaz kaderine terk edilmiştir. İstihdam sorununu çözmek, gençlere yeni gelir kapıları açmak için aday oldum. Bu yolda, durmadan, yorulmadan yürüyeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum” şeklinde konuştu. Banaz halkı, CHP adayı Ethem Erdem’e gösterdiği yoğun ilgi ile seçimlere büyük bir heyecanla hazırlanıyor.